Tanulási technikák

Az iskolai sikerekhez a hatékony tanuláson keresztül vezet az út. Az ehhez szükséges készségek pedig könnyebben megszerezhetők, mint gondolnánk.

A Tanulási technikák lépésről-lépésre tematikusan haladva különféle, egyénre szabható módszereket ajánl a tanuláshoz, vizsgázáshoz, stresszkezeléshez, de a motiváció és a figyelem fenntartásához, a teendők fontossági sorrendjébe rendezéséhez is kapunk hasznos tanácsokat.

A könyvet alsó és felső tagozatosok szülői vagy Tanulási coach segítségével, középiskolások akár önállóan is használhatják, de egyetemisták é s tanárok is találnak benne tanulásmódszertani tippeket.

 

3 900 Ft

Elfogyott

örömteli Garancia


Könyveinkkel értéket teremtünk. Hiszünk a minőségben, ezért termékeinkre 100%-os kérdezés nélküli garanciát vállalunk 30 napig.

megbízható

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Cégünk 1998 óta működik. Stabilitás, kiszámíthatóság számunkra is fontos. Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

gyors szallitas

Gyors szállítás


Minden könyvet a rendelés másnapján átadunk a szállító cégnek. Ezután 2-3 munkanapon belül a kiválasztott könyve megérkezik. Ha bármi közbejön, értesítjük.

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudja az adatait. 

Tanulási technikák 1

„A legtöbb ember nem tudja ösztönösen, hogyan kell hatékonyan tanulni. Azok a diákok, akik nem teljesítenek jól, valószínűleg csak nem sajátították el a megfelelő tanulási készségeket.”

írja a szerző Carol Vorderman könyvében.

Mit talál a könyvben?

  • A hatékony tanulás ismertetését.
  • A hogyan tanuljunk részben rávilágít a különböző tanulási stílusok fontosságára.
  • A tanulási célok meghatározásának módszerét.
  • Hogyan dolgozd fel a tananyagot?
  • Sok segítséget ad a konkrét tanulási technikák rész.
  • Az online tanulás módszere és hogyanja.

Termék márkája

Tanulási technikák

Termék súlya

742 gramm

Méret

200×236 mm

Oldalszáma

256 oldal

Termék anyaga

puhatáblás, műnyomott, ragasztott kötött

Termék színe

szines

A termék nyelve

magyar

ISBN száma

ISBN 978-963-304-447-6

A könyv kiadója a HVG Könyvek Kiadó.

A hatékony tanulás részét képezi, hogy tisztában legyünk azzal, hogy melyik a “kedvenc” érzékszervünk. Ezért érdemes felmérni, hogy melyik érzékszervét érdemes használnia a gyorsabb tanulás érdekében. Ez meghatározhatja a memória működését is. Amelyik érzékszerve a domináns, annak megfelelő memóriatechnika lesz a leghatásosabb ahhoz, hogy megjegyezzen valamit.

Tanulás hatékonyan

A hatékony tanulás titka az, hogy mindenkinek az agya másként működik, ezért személyre szabott, egyéni technikákkal lehet kialakítani azt a módszertant, ahogy Ön vagy gyermeke hatékonyan tud tanulni.

Részletek: IDE KATTINTVA

GLS házhozszállítás:

A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján a GLS emailben tájékoztat a csomag kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról. Amennyiben nem lesz otthon, kérem hívja fel a megadott számot és egyeztessen a futárral az átvétel idejéről.
Ha nem tudja átvenni csomagját GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Önnek kézbesíteni.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fontos kérdés!

Biztonságosan alkalmazhatja mindegyik gyakorlatot.

Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai kezelés alatt áll, mindenképpen kérje ki kezelő terapeutája vagy orvosa véleményét a gyakorlatok alkalmazásáról. A stresszkezelő módszerek sok embernek segítettek, segíthetnek Önnek is, de kellő körültekintéssel kell alkalmazni. Ha bizonytalan, akkor kérjen egyéni konzultációt, tegye fel kérdéseit, örömmel állunk rendelkezésére.

KINEZIOLÓGIA

Érdemes a gyakorlatok alkalmazása előtt felkeresni a kineziológiában jártas szakembert és kikérni a véleményét. Adott esetben egy erre képzett kineziológus személyes programot tud összeállítani Önnek vagy gyermekének. Itt tájékozódhat részletesen.

GLS házhozszállítás:

A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján a GLS emailben tájékoztat a csomag kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról. Amennyiben nem lesz otthon, kérem hívja fel a megadott számot és egyeztessen a futárral az átvétel idejéről.
Ha nem tudja átvenni csomagját GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Önnek kézbesíteni.

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti hogy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

Személyes átvétel:

A 1094 Budapest, Tűzoltó u. 79. szám alatt van lehetőség személyes átvételre.

Csak hétvégén! Előtte egyeztetjük Önnel telefonon az időpontot.

A 2400 Dunaújváros, Kohász u.8.fszt.2. szám alatti fejlesztőpontunkon szintén át lehet venni személyesen a könyveket, de ezt is egyeztetni kell előtte.

 

Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

A futár cég egyedi küldemény azonosítóval dolgozik, így a könyvek útja nyomon követhető. Amennyiben a csomag elkeveredik, természetesen díjmentesen újra postázzuk azt Önnek.

Jogszabály szerint 14 napon belül kötelesek vagyunk visszavenni a könyvet.

Mi ezt kitoltuk 30 napra!

Ha élni szeretne ezzel a lehetőséggel, jelezze számunkra elérhetőségeinken.

A könyvet sérülésmentesen csomagolja be és küldje vissza részünkre.

Amint a könyv visszaérkezik, utaljuk Önnek a könyv árát.

Bankkártyás fizetés választása esetén a megrendelés leadása után a Pénztár oldalon tudja majd kiválasztani ezt a fizetési lehetőséget. Biztonságos és kényelmes fizetést Bankkártyával vagy Barion tárcával a Barion Payment Zrt. biztosítja. Működik előre feltöltött e-pénz egyenlegről, kártya nélkül is.
100% biztonságos és villámgyors.
A bankkártya adatait NEM ITT, hanem majd a Barion oldalán kell megadnia.
A Barion Payment Zrt., tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192

A GLS egy e-mailt és sms-t is küld az átvétel idejéről. Felhívhatja a futárt, hogy az átvétel időpontját pontosítani tudják.

De kérhet e-mailben időpont módosítást.