Élj úgy, ahogyan szeretnél!

Ajándék angol nyelvű transz CD-vel! – 1. kiadás

A kötetben Richard Bandler, az NLP társalapítója leghatékonyabb gyakorlatait gyűjti egy csokorba. Megmutatja, hogyan lépjünk túl régi, rossz szokásainkon, döntéseinken; hogyan jussunk túl az előttünk álló, többnyire nem túl kellemesnek tűnő feladatokon. Tanácsait megfogadva több időt áldozhatunk szeretteinkre és azokra a dolgokra, amelyek örömet okoznak nekünk – mindössze azáltal, hogy megváltoztatjuk gondolkodásmódunkat és más nézőpontból tekintünk életünkre.

2 800 Ft

1 készleten

örömteli Garancia


Könyveinkkel értéket teremtünk. Hiszünk a minőségben, ezért termékeinkre 100%-os kérdezés nélküli garanciát vállalunk 30 napig.

megbízható

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Cégünk 1998 óta működik. Stabilitás, kiszámíthatóság számunkra is fontos. Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

gyors szallitas

Gyors szállítás


Minden könyvet a rendelés másnapján átadunk a szállító cégnek. Ezután 2-3 munkanapon belül a kiválasztott könyve megérkezik. Ha bármi közbejön, értesítjük.

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudja az adatait. 

élj úgy ahogyan szeretnél 1

A módszer segítségével az olyan problémák is eredményesen kezelhetők, amelyek gyógyításához korábban a legképzettebb pszichológusoknak is hónapokra volt szükségük: a legtöbb fóbia nem egészen egy óra alatt teljesen kikúrálható, az apróbb napi félelmek és negatív gondolatok pedig akár percek alatt is eltörölhetőek. Egyszóval bármin is szeretnél változtatni, bármit is szeretnél elérni, Richard Bandler segít neked!

Mit talál a könyvben?

Részletekért olvasson bele!

Belenéznék a könyvbe. Lehet?

Termék márkájaÉlj úgy, ahogyan szeretnél!
Termék súlya280 gramm
Méret 145×200 mm
Oldalszáma168 oldal
Termék anyagakeménytáblás, cérnafűzött
Termék színeszínes
A termék nyelvemagyar
ISBN számaISBN 9789632911267

A könyv kiadója az Bioenergetic Kiadó. Honlap: https://bioenergetic.hu/

richard_bandler

RICHARD WAYNE BANDLER 1950 FEBRUÁR 24-ÉN SZÜLETETT. SZÁMOS ÍRÁSA JELENT MEG VILÁGSZERTE SZEMÉLYISÉG FEJLŐDÉSSEL KAPCSOLATBAN.Akit leginkább a Neuro-Lingvisztikus Programozás társ-megalkotójaként, illetve a Design Human Engineering, (Emberi – minta technikák), valamint a Neuro Hypnotic Repatterning (Neuro-Hipnotikus Újramintázás) fejlesztőjeként ismernek.

Richard Wayne Bandler a kaliforniai San Joséban nőtt fel. Gyerekkorát az utcagyerekekéhez hasonlíthatnánk. Egy időben Richard családjának volt egy étterme, ahol a konyhában főző édesanyja körül téblábolva sajátította el a főzés tudományát.

Richard a Freemont Középiskola befejezte után a Los Altos-i Foothills Főiskolán folytatta tanulmányait. Két év után átment a Santa Cruz-i egyetemre, ahol a főtantárgya a matematika és a számítástechnika lett, később pedig a viselkedéstudomány iránt kezdett érdeklődni. Ez idő tájt Richard egyik szakról a másikra vándorolt – felvette a filozófiát, a logikát, a számítástechnikát, a matematikát. Úgy hírlik, bármikor is látták őt az előadásokon, nem látszott rajta, hogy érdekelné a tananyag.

Richard mindig úgy mászkált az egyetem területén, mint aki épp akkor érkezett egy utcai verekedésből, San Joséból. Hosszú hajú volt, láncdohányos és büszkén viselte kecskeszakállát. Ritkán hiányzott oldaláról a bicskája.
 
1972-ben Bert professzor egyik délutáni előadásán, amely „A személyes megnyilatkozások értelmezése” címet viselte, Richard felpattant, és fennhangon, dühödten kezdett beszélni az egyetemen tartott pszichológiai kurzus gyakorlatiasságáról. „Valami sokkal használhatóbbat kellene tanítaniuk az embereknek, a Gestalt-terápiát” – teljesen begurult, vöröslő arccal, torka szakadtából üvöltött, majd kiviharzott a teremből.

Bert történetesen teljesen egyetértett Richarddal. „Látja – mondta –, tényleg nincs senki az egyetemen, aki igazán használható Gestalt-terápiás tanfolyamot tudna tartani.”

Nagyon érdekelte a Gestalt-pszichológia, amely többek között azzal foglalkozik, hogyan lehet az élményt a jelenben a legteljesebben megtapasztalni és a tudatosságot fokozni. Richard hónapokat töltött azzal, hogy tanulmányozza a Gestalt-terápia dokumentációját, melynek főszereplője Fritz Perls, orvos, pszichoterapeuta, a terápia kidolgozója volt.

Továbbá érdekldött más kortárs pszichoterápiás módszerek és a családterápia iránt is, amelynek révén változásokat lehet előidézni egy családban azáltal, hogy a szűk és néha a tágabb családi körrel dolgoznak. Ezenkívül magas szinten sajátította el az úgynevezett rolfing módszert, amelynek a lényege, hogy mély masszázzsal átdolgozzák a kötőszöveteket.


1973-ban főiskolai diplomát szerzett filozófiából és pszichológiából a University of California-n, (Kalifornia Egyetem), Santa Cruzban, Végül 1975-ben egyetemi diplomát kapott szintén pszichológiából a Lone Mountain Collegeban, (Lone Mountain Egyetem) San Franciscoban.

Forrás: http://nlp.newcode.hu/nlp-blog/76-richard-bandler

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti hogy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

GLS házhozszállítás:

A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján a GLS emailben tájékoztat a csomag kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról. Amennyiben nem lesz otthon, kérem hívja fel a megadott számot és egyeztessen a futárral az átvétel idejéről.
Ha nem tudja átvenni csomagját GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Önnek kézbesíteni.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fontos kérdés!

Biztonságosan alkalmazhatja mindegyik gyakorlatot.

Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai kezelés alatt áll, mindenképpen kérje ki kezelő terapeutája vagy orvosa véleményét a gyakorlatok alkalmazásáról. A stresszkezelő módszerek sok embernek segítettek, segíthetnek Önnek is, de kellő körültekintéssel kell alkalmazni. Ha bizonytalan, akkor kérjen egyéni konzultációt, tegye fel kérdéseit, örömmel állunk rendelkezésére.

KINEZIOLÓGIA

Érdemes a gyakorlatok alkalmazása előtt felkeresni a kineziológiában jártas szakembert és kikérni a véleményét. Adott esetben egy erre képzett kineziológus személyes programot tud összeállítani Önnek vagy gyermekének. Itt tájékozódhat részletesen.

GLS házhozszállítás:

A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján a GLS emailben tájékoztat a csomag kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról. Amennyiben nem lesz otthon, kérem hívja fel a megadott számot és egyeztessen a futárral az átvétel idejéről.
Ha nem tudja átvenni csomagját GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Önnek kézbesíteni.

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti hogy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

Személyes átvétel:

A 1094 Budapest, Tűzoltó u. 79. szám alatt van lehetőség személyes átvételre.

Csak hétvégén! Előtte egyeztetjük Önnel telefonon az időpontot.

A 2400 Dunaújváros, Kohász u.8.fszt.2. szám alatti fejlesztőpontunkon szintén át lehet venni személyesen a könyveket, de ezt is egyeztetni kell előtte.

 

Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

A futár cég egyedi küldemény azonosítóval dolgozik, így a könyvek útja nyomon követhető. Amennyiben a csomag elkeveredik, természetesen díjmentesen újra postázzuk azt Önnek.

Jogszabály szerint 14 napon belül kötelesek vagyunk visszavenni a könyvet.

Mi ezt kitoltuk 30 napra!

Ha élni szeretne ezzel a lehetőséggel, jelezze számunkra elérhetőségeinken.

A könyvet sérülésmentesen csomagolja be és küldje vissza részünkre.

Amint a könyv visszaérkezik, utaljuk Önnek a könyv árát.

Bankkártyás fizetés választása esetén a megrendelés leadása után a Pénztár oldalon tudja majd kiválasztani ezt a fizetési lehetőséget. Biztonságos és kényelmes fizetést Bankkártyával vagy Barion tárcával a Barion Payment Zrt. biztosítja. Működik előre feltöltött e-pénz egyenlegről, kártya nélkül is.
100% biztonságos és villámgyors.
A bankkártya adatait NEM ITT, hanem majd a Barion oldalán kell megadnia.
A Barion Payment Zrt., tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192

A GLS egy e-mailt és sms-t is küld az átvétel idejéről. Felhívhatja a futárt, hogy az átvétel időpontját pontosítani tudják.

De kérhet e-mailben időpont módosítást.